Smrtno stradao vozač iz Pilice u stravičnooj nesreći u Glavičicama (FOTO)

Teška saobraćajna nesreća kod Bijeljine, jedna osoba poginula. Prema potvrđenim informacijama smrtno je nastradao muškarac iz Pilice, a ozbiljne povrede je zadobilo lice na mjestu suvozača, takođe iz Pilice

1
Detalji saobraćajne nesreće u kojo je poginuo muškarac iz Pilice prije dva dana

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se večeras oko 19.50 sati dogodila na magistralnom putu Bijeljina – Zvornik, u selu Glavičice, poginula je jedna osoba, a više ih je povrijeđeno.

U saobraćajnoj nesreći su učestvovala dva automobila.

Odmah su na mjesto nesreće izašli pripadnici Policijske uprave Bijeljina, radi uviđaja, i bijeljinski vatrogasci. Povrijeđeni putnici kolima Hitne pomoći prebačeni su na Urgentni blok bijeljinske bolnice.

Prema potvrđenim informacijama Vozač „BMW-a“ poginuo je večeras u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Glavičicama kod Bijeljine, potvrđeno je za InfoBijeljina u policiji.

Iz Policijske uprave Bijeljina su saopštili: „Saobraćajna nezgoda se dogodila oko 19.50 časova na magistralnom putu Bijeljina – Zvornik, a učestvovali su automobil „BMW“, kojim je upravljao N.M. iz Pilice, grad Zvornik koji je smrtno stradao na licu mjesta i automobil „Pežo“, kojim je upravljao S.I. takođe vozač iz Zvornika, a koji je u ovom udesu zadobio tjelesne povrede“, rekli su iz Policijske uprave Bijeljina.

Dodaju da je u automobilu „BMW“ povrijeđen i suvozač O.P. iz Zvornika.

Na teren su pored policije izašli i Vatrogasci, kako bi povrijeđene izvukli iz smrskanog automobila.

Smrtno stradao vozač iz Pilice u stravičnooj nesreći u Glavičicama (FOTO)
FOTO: Infobijeljina

1 komentar

Comments are closed.