MANČESTER JUNAJTED – LIVERPUL: Derbi koji zaslužuje TRI BONUSA!

Registruj se da uzmeš 20 KM, bez uslova i saznaj koja TO 2 bonusa čekaju spremni za BRUTALNE DOBITKE!

19
Registruj se da uzmeš 20 KM, bez uslova i saznaj koja TO 2 bonusa čekaju spremni za BRUTALNE DOBITKE!

Engleski nedjeljni fudbal! Pa, budimo realni malo, to je san svakog fudbalskog fanatika. I, sad ono najbolje što nudi Premijer liga Engleske, jer Mančester Siti kad dočekuje Liverpul, to je ozbiljna goleada u najavi!

Obavezno zato, ne propusti specijalnu priliku, te iskoristi bonus od 20 KM, BEZ USLOVA, koji jedino u Bosni i Hercegovini daje samo sportska kladionica Meridian, jer sve što treba da uradiš, jeste da se registruješ na meridianbet.ba i „lova“ je na tvom bonus računu… Ali, koja su to još 2 bonusa? I zašto je ovo goleada u najavi?

Pa, zato što je prethodni susret Mančester Sitija i Liverpula, završio rezultatom 4:0 za „Građane“! I, toliko su izjednačeni, u proteklih pet godina, da je gotovo nemoguće pucati na predviđanje rezultata, ali zato goleada je ZAGARANTOVANA! Primamljivo za klađenje UŽIVO, zar ne?

U samom vrhu tabele je vrlo napeto, pa Liverpul sigurno ide na pobjedu. Siti je u petom kolu savladao Arsenal, pa je za tim uslijedio remi sa Vest Hemom, a prošlog vikenda pobjeda od 1:0 na Šefil Junajtedom. S druge strane, Liverpul je imao pogubni poraz od Aston Vile od 7:2, te svakako imaju mnogo toga da nadoknade svojim navijačima. U koliko se ponovo dogodi neki „ludi“, ili neočekivani rezultat, želiš li biti neko ko je iskoristio fenomenalni 200% EXTRA BONUS? Ako želiš, KLIKNI OVDJE!

Šampion se ipak nikad ne predaje, bar Jirgen Klop to svojim radom dokazuje, ali ipak Mančester Siti sigurno je težak bedem na putu odbrane titule. Pored ovog spektakla fudbala, nepropustite priliku da se uvjeriti u najbolju ponudu sportske kladionice Meridian, jer niko razuman ko voli da kombinuje i da se dokaže kao „profi“ neće propustiti BONUS OD 1.000%, na broj parova!

Meridian – oduvijek kuća najvećih bonusa!

19 KOMENTARI

  1. Liverpul je po meni bolja ekipa i Klop ima više autoriteta nad igracima tako da će danas sigurno da bude mudriji od protivnika.

Comments are closed.