U kovid odjeljenju zvorničke bolnice 37 pacijenata

0
Na području grada U zvorničkoj Osnovnoj školi „Sveti Sava“ nastava će u novoj školskoj godini biti organizovana u četiri smjene, a časovi će počinjati od 07:30 i trajaće do 18:10 kao i prethodnih godina.u protekla 24 časa evidentirano je sedam novozaraženih Zvorničana virusom korona, podaci su Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske. Aktivno je 47 slučajeva. U kovid odjeljenju zvorničke bolnice je osam pacijenata iz Zvornika i jedan iz Vlasenice. Svi su sa srednje teškom kliničkom slikom. Neki od bolesnika su i na terapiji kiseonikom.

Na području grada Zvornika još 32 osobe su pozitivne na virus korona, potvrđeno je iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Prema podacima HES-a Doma zdravlja aktivno je 335 slučajeva zaraze. U kućnoj izolaciji je 1.017, a završena je za 2.560 osoba.

Broj pacijenata u kovid odjeljenju zvorničke bolnice je 37. Iz Zvornika ih je 21, a iz Milića, Bratunca, Vlasenice, Šekovića i Srebrenice 16.

Iz Gradskog štaba za vanredne situacije apeluju na građane da izbjegavaju okupljanja, poštuju preventivne mjere, kako bismo zaštitili i sebe i druge!