VIKEND LIGE NACIJA: Derbi Portugal – Francuska! Samo u Meridianu BONUS DO 1.000%!

Sportska kladionica Meridian pripemila je fenomenalne bonuse od 200% za uplate i nevjerovatnih 1.000% za broj parova!

14
VIKEND LIGE NACIJA: Derbi Portugal – Francuska! Samo u Meridianu BONUS DO 1.000%!

Evropski protiv svijetskog šampiona za prvo mjesto u grupu tri Lige A! Realno bolja najava od ove za fudbal subotom, nemoguće da postoji!?

Večeras od 20.45h pratićemo možda najjači okršaj evropskog fudbala, jer evropski na svijetskog prvaka, definitivno garanatuje maksimalno uzbuđenje i goleadu u najavi! 200% EXTRA BONUS šansa koja se mora iskoristiti i još ako bi se iskombinovalo za kvotama u igri UŽIVO, pa „skinule“ kvote koje doslovno „divljaju“, naplata bi se gotovo mogla garantovati! Zato, pravac na meridianbet.ba.

Naravno samo podsjećanja radi, svi još pamtimo utakmicu iz 2016. godine u finalu Evropskog prvenstva kada su Portugalci nakon produžetaka uspjeli da pobjede sa rezultatom od 1:0, pobjedonosnim golom Edera, a ono što je svakako obilježilo utakmicu je povreda Kristijana Ronalda u ranoj fazi utakmice.

Danas, četiri godine kasnije Ronaldo je punoj formi i kao uvijek gladan pobjede. Protiv njega stoje već afirmisana imena evropskog fudbala, kao što su Antionio Grizman, Pol Pogba i vjerovatno buduća MEGA zvijezda Kilijan Mbape.

Pored ove utakmice, ponuda za „skidanje“ bonusa od 1.000% na broj parova je impresivna, jer čekaju nas slijedeći okršaji u Ligi nacija:

Sa pravim kombinovanjem, dobitak je gotovo na domak ruke, a zna se gdje je najbolja ponuda! Naravno u Meridianu – kući najvećih bonusa!

14 KOMENTARI

  1. Večeras sigurno najbolja utakmica je Portugal i Francuska a tu su i naše komšije Hrvati koj traže po jedu protiv Švedske koja odlično igra u zadnje vrijeme.

Comments are closed.