LIGA NACIJA: Da li će „Zmajevi“ upisati prvu pobjedu protiv Nizozemske u Ligi nacija?

EXTRA BONUS 200% sportske kladionice Meridian, za okršaj „Zmajeva“!

14
LIGA NACIJA: Da li će „Zmajevi“ upisati prvu pobjedu protiv Nizozemske u Ligi nacija?

Definitivno jedna grupa Lige nacija koja možda nije pogodovala našoj selekciji. „Zmajevi“ u četiri odigrana susreta Lige nacija, još uvijek nisu uspjeli da upišu prvu pobjedu. Trenutni skor je dva neriješena rezultata, te dvije izgubljene utakmice.

Upravo zato, sportska kladionica Meridian, spremila je specijalni 200% EXTRA BONUS za sve one koji vjeruju u naše „Zmajeve“ da će ovo biti utakmica koja će da prelomi i da ćemo upisati prvu pobjedu.

Samo da se podsjetimo prethodnu utakmicu smo izgubili od Poljske rezultatom 3:0. Levandovski i ekipa su jednostavno imali brilijantan dan i gotovo nezaustavljivo dominirali utakmicom, nakon crvenog kartona Ahmedhodžića na startu utakmice u 15. minutu. Prethodnu tekmu kući protiv današnjeg suparnika smo remizirali, odigravši 0:0 u Zenici. Upravo iz tog razloga smo uvjereni da samo malo inspirativnosti naših „Zmajeva“ bi moglo biti dovoljno da se konačno osvoje 3 boda u gostima.

Utakmica se igra u Amsterdamu sa početkom od 18h. Podržimo našu ekipu, a onaj ko vjeruje i ima „instinkt“ u našu pobjedu, sigurno najbolje kvote za dobitak i najbolju zabavu koju pruža igra UŽIVO, pronaći će samo u sportskoj kladionici Meridian.

Ukoliko je ipak kombinovanje tvoja stvar, najbolji, najveći i jedini dajemo nevjerovatni bonus od 1.000% na broj parova. Realno, nije nešto sto se smije propustiti ovog vikenda reprezentativnog fudbala.

MERIDIAN – oduvijek kuća najvećih bonusa!

14 KOMENTARI

Comments are closed.