Sletio s puta pa pobjegao s mjesta nezgode, policija ga pronašla uhapsila pijanog i bez polaženog vozačkog ispita

Identifikovano lice koje se sumnjiči da je izazvalo saobraćajnu nezgodu prilikom čega je počinilo više prekršaja

1
Sletio s puta pa pobjegao s mjesta nezgode, policija ga pronašla uhapsila pijanog i bez polaženog vozačkog ispita
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, identifikovali su lice N.O. iz Milića, koje se sumnjiči da je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi pod dejstvom alkohola, upravljajući neregistrovanim putničkim automobilom, bez položenog vozačkog ispita, nakon čega se udaljilo sa lica mjesta.

Naime, Policijskoj stanici Bratunac, 15.11.2020. godine oko 09,45 časova, prijavljeno je da se u mjestu Hrnčići, opština Bratunac, dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Fiat”. Po prijavi su postupili policijski službenici
PS Bratunac koji su izlaskom na lice mjesta zatekli vozilo koje je učestvovalo u nezgodi, dok se lice koje je upravljalo vozilom, udaljilo sa lica mjesta.

Preduzimajući mjere i radnje na pronalasku učesnika koji se udaljio sa lica mjesta, policijski službenici su identifikovali N.O. iz Milića, koji se sumnjiči da je učestvovao u ovoj saobraćajnoj nezgodi.

Navedeno lice se naknadno obratilo u Dom zdravlja Milići, radi ukazivanja ljekarske pomoći. Daljim aktivnostima, utvrđeno je da N.O. nema položen vozački ispit kao i da vozilo kojim je upravljao u alkoholisanom stanju, nije registrovano.

Prema osumnjičenom licu slijede zakonom propisane mjere i radnje zbog počinjenih prekršaja, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

1 komentar

Comments are closed.