MERIDIAN: 200% extra bonus za derbi ŠPANIJA – NJEMAČKA!

Jedino u sportskoj kladionici u BIH „skinite“ bonus do nevjerovatnih 1.000%!

25
MERIDIAN: 200% extra bonus za derbi ŠPANIJA – NJEMAČKA!

Ova sedmica reprezentativnog fudbala Evrope definitivno nikog nije razočarala. Uzbuđenje je na vrhuncu, a tako će biti i večeras, jer noć derbija je pred nama. Francuzi dočekuju Švedsku, Švajcarska kući sa Ukrajinom. Duel Hrvatska – Portugal i onda derbi noći: Španija – Njemačka.

Specijalno za uzbudljive mečeve Lige nacija, jedino u sportskoj kladionici Meridian imate mogućnost da „zgrabite“ nevjerovatni bonus od 1.000% na broj mečeva. Realno, ovo je poslastica za sve profesionalce sportske prognoze.

                                                  Španija  – Njemačka

Svakako, možda najuzbuljivija utakmica večeri, borba je za prvo mjesto. Španci su prošlu utakmicu remizirali sa Švajcarskom u gostima, te sad sa bodom manje dočekuju reprezentaciju Njemačke. Ekipa Joakima Leva, prethodnu utakmicu je pobjedila kući Ukrajinu, rezultatom 3:1 i to uspjela je da nadoknadi rano vodstvo Ukranije i okrene rezultat u svoju korist. Prethodna utakmica u Štutgartu obilovala je uzbuđenjima, iako je krajni skor bio 1:1, ali i taj rezultat je Španija ostvarila golom u 96 minutu.

Pored ove utakmice, ne propustite da ispratite fenomenalne okršaje:

Prilika za sve igrače koji obožavaju najveću dozu uzbuđenja je tu. Specijal 200% EXTRA BONUS, gdje za prvu uplatu dobijate bonus od 100% za uplatu sportskog klađenja i čak 100 BESPLATNIH SPINOVA na Meridian Online Kazinu. Ne dozvolite da vas poluvrijeme ograničava, zabava mora da traje. Da preuzmete bonus, kliknite na OVAJ LINK!

Meridian – oduvijek kuća najvećih bonusa!

25 KOMENTARI

  1. Kako dobrih mečeva večeras ima a meni najbolji je sigurno Španija i Njemačka ali više će me zanimati Hrvatska i Portugal jer Hrvatima baš gori pod nogama.

Comments are closed.