Javne rasprave o izmjeni Regulacionog plana ovog ponedjeljka u prostorijama velike sale Gradse uprave

0
Javna rasprava o izmjeni Regulacionog plana

Odjeljenje za prostorno uređenje Gradske uprave Zvornik objavilo je Javni poziv za Javnu raspravu o nacrtu izmjene dijela  regulacionog plana užeg urbanog područja grada Zvornika i dijela industrijske zone Birač-Karakaj.

Javna rasprava broj jedan biće održana u ponedeljak, 23. novembra, sa početkom u 10:00 časova u velikoj sali Gradske uprave Zvornik.

Izmjene dijela Regulacionog plana odnosi se na prostor koji u naravi predstavlja dio ulice Patrijarha Pavla, i to desnu stranu ulice od postavljenog privremenog kioska do višeporodičnog stambeno-poslovnog objekta „Dekor“ u kome se nalazi Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske.

Na javnu raspravu pozivaju se predstavnici nosioca pripreme, nosioca izrade, članovi savjeta plana i organizacije u čijem je djelokrugu: snadbijevanje vodom i odvođenje otpadnih voda, snadbijevanje električnom energijom, snadbijevanje toplotnom i rashladnom energijom, telekomunikacioni i poštanski saobraćaj, upravljanje javnim putevima u naselju i izvan naselja, zaštita kulturno – istorijskog i prirodnog nasleđa, protivpožarna zaštita, upravljanje komunalnim otpadom, zaštita životne sredine, upravljanje poljoprivrednim zemljištem i seizmološka djelatnost.

Odjeljenje za prostorno uređenje poziva sva zainteresovana lica da uzmu učešće o ovoj raspravi i time doprinesu dobijanju što kvalitetnijeg planskog rješenja.

Detalje javnih rasprava saznajte klikom na linkove u nastavku teksta.

– о Нацрту измјене дијела регулационог плана ужег урбаног подручја града Зворника и дијела индустријске зоне Бирач-Каракај са почетком у 10:00 часова и

– о Нацрту измјене дијела Регулационог плана ужег урбаног подручја града Зворника са почетком у 12:00 часова.