Stižu novi naslovi u zvornički bioskop

U nastavku prenosimo pristigli dopis iz Doma omladine Zvornik, a koji se odnosi na repertoar bioskopa koji je sa radom započeo prethodne sedmice. Ove sedmice stižu dva nova naslova, a o čemu se radi pročitajte u nastavku teksta

0
Stižu novi naslovi u zvornički bioskop

Repertoar bioskopa
od 26. novembra do 2. decembra 2020. godine

Prošle sedmice započeli smo redovni repertoar bioskopa, ove sedmice nastavljamo u pojačanom ritmu sa novim terminima i novim naslovima.

Od četvrtka u bioskopu Doma omladine Zvornik pogledajte nove naslove Stan 32 (Malasaña 32 2020.) i Vrijeme je za sankanje (Racetime 2020.).

Novi termini su vikendom od 12 i 14 časova, te ponedeljkom od 17 i 19 časova.

Naš repertoar možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici, kao i na Instagram stranici @domomz i na Viber zajednici Doma omladine

Stižu novi naslovi u zvornički bioskop

Stan 32 (2020, Malasaña 32 )

Krajem sedamdesetih godina 20. vijeka, porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom dijelu Madrida. Napuštajući malo provincijsko mjesto krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu koji su kupili – nisu sami.  Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote… U najgledanijem ovogodišnjem španskom filmu, koji je zasnovan na istinitim događajima, počinje borba na život ili smrt.

Dužina trajanja filma: 104 min.
Država/Godina: ŠPA/2020
Žanr: horor

Vrijeme je za sankanje (2020, )

Fića i njegov tim su pred novim izazovom. Spremaju se za takmičenja u sankanju a, glavni protivnici su mu misteriozni Zoki i njegova rođaka – lijepa, ali snažna Čarna.

Originalni naslov: Racetime
Dužina trajanja filma: 89 min
Država/Godina: Kanada/2018
Žanr: animacija, avantura, komedija

Ulaznice možete kupiti na biletarnici Doma omladine Zvornik. Redovna cijena ulaznice za bioskop ostaje 4KM.