U Tuzli samoubistvo djevojke, požar u Lukavcu odnio život muškarca

1
U Tuzli samoubistvo djevojke, požar u Lukavcu odnio život muškarca
FOTO: Ilustracija

Dvadesetšestogodišnja djevojka inicijala J.B. izvršila je samoubistvo skokom sa zgrade u tuzlanskom naselju Slatina, potvrđeno je za Klix.ba.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK) Amra Kapidžić potvrdila nam je da je policiji jutros oko 7:15 sati prijavljeno da je u naselju Slatina, sa zgrade skočila ženska osoba mlađe zivotne dobi.

Djevojka je prevezena u Univerzitetski klinički centar u Tuzli, a prema riječima glasnogovornice ove zdravstvene ustanove Ersije Aščerić-Mujedinović, u toku reanimacije smrt je nastupila u 8:29 sati.

O događaju je obavješten nadležni kantonalni tužilac, a uviđaj su na mjestu događaja obavili službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla.

Razlog zbog kojeg je nesretna djevojka sebi odlučila oduzeti život za sada nije poznat.

Požar kod Lukavca odnio život jedne osobe

Muškarac čiji identitet još uvijek nije utvrđen izgorio je rano jutros u požaru koji je zahvatio porodičnu kuću u mjestu Puračić kod Lukavca.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić nam je kazala da je jutros oko 4:50 sati Policijskoj stanici Lukavac prijavljeno izbijanje požara na kući u mjestu Puračić.

Nakon izlaska na teren, prema riječima Kapidžić, pronađeno je muško tijelo, čiji identitet još uvijek nije utvrđen.

Lokalni vatrogasci su ugasili vatru, a uviđaj su na mjestu događaja izvršili službenici Policijske uprave Lukavac i inspektor protivpožarne zaštite.

Uzrok izbijanja vatre još nije poznat.

1 komentar

Comments are closed.