Dvije teške saobraćajne nesreće u razmaku od pola sata na području Kalesije (VIDEO+FOTO)

Danas je došlo dvije teže saobraćajne nesreće na području Kalesije, a dogodile su se u razmaku od pola sata. Još uvijek nema pouzdanih informacija o drugoj saobraćajci koja se dogodila u mjestu Međaš. Iz MUP-a TK potvrdili su da je u prvoj saobraćajci došlo so pogibije, a toj nesreći smo pisali ranije.

0
Dvije teške saobraćajne nesreće u razmaku od pola sata na području Kalesije (VIDEO+FOTO)

Danas je na području Kalesije u razmaku od pola sata došlo do dvije teške saobraćajne nesreće. Kako smo ranije objavili u saobraćajnoj nesreći na “Pisti” u mjestu Vukovije jedno lice je smrtno stradalo. Druga saobraćajna nesreće dogodila se nakon tridesetak minuta na magistralnom putu Zvornik-Tuzla u mjestu Međaš. Nema informacija o broju povrijeđenih u saobraćajci na Međašu gdje su učestvovala najmanje dva automobila. Pogledajte videozapis kojeg su prosljedili pratioci portala Zvornicki.ba

Iz MUP-a TK su potvrdili smrtni ishod saobraćajke u Vukovijama, tačnije na lokaciji Pista. Iz Policijse su saopštili:

Dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo “Golf” i radna mašina traktor.

“Vozač putničkog motornog vozila prevezen je na UKC Tuzla, gdje je preminuo oko 17,30 sati. Smrt je konstatovao dežurni ljekar”, za NEON Televiziju potvrdila je Amra Kapidžić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK.