Novi repertoar kino predstava u zvorničkom Domu omladine

0
Novi repertoar kino predstava u zvorničkom Domu omladine

Zvornički Dom omladine objavio je repertoar bioskopa za narednu filmsku sedmicu, odnosno projekcije tri filmska ostvarenja.

Trolovi: Svjetska turneja sinhronizovano (2020)

U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Tako da će njihov svijet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.

Žanr: Animirani
Orginalni naziv: Trolls: World Tour
Trajanje: 90 minuta
Trejler: https://youtu.be/GFA7К4wКNqg

Novi repertoar kino predstava u zvorničkom Domu omladine

Lesi se vraća kući sinhronizovano (2020)

Dvanaestogodišnji Florijan i njegova voljena Lesi su nerazdvojni, najbolji prijatelji. Srećno žive u idiličnom selu na jugu Njamačke. Ali, kada Florijanov otac izgubi posao, moraju da se presele u manji stan, u kom nije dozvoljeno držati pse. Florijan je skrhan, jer mora da se rastavi od Lesi, koja biva predata grofu fon Šprengelu.

Oni putuju na Sjeverno more zajedno sa grofovom dvanaestogodišnjom unukom, Prisilom. Međutim, kada grof pokaže svoje pravo, zlo lice i kad se Lesi osjeti veoma ugroženom, ona koristi priliku da pobjegne i otpočne svoju avanturu, putovanje preko cijele Njamačke, kako bi pronašla Floa. Ali, nije Lesi jedina koja se otišla na putovanje. Ni Flo nije mogao više da izdrži i kreće u potragu za svojim psom. Njih dvoje nije tako lako pobijediti.

Žanr: porodični, avantura
Orginalni naziv: Lassie – Eine abenteuerliche Reise
Trajanje: 100 minuta
Trejler: https://youtu.be/4yh3DxWrN08