SI: U protekla 24 sata jedna saobraćjna nesreća, rođene 2 djevojčice, dvije ulice bez struje

0
????????????????????????????????????

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Novoj Kasabi. U istom periodu, nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dvije djevojčice.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Zvornik II“ te će od 09 do 14 časova bez struje biti ulica Vuka Karadžića od srednje škole prema gradu sa SPO Dekor Dr Nedeljković.

Radovi će se danas izvoditi na izradi priključka na trafostanicama „Ekonomija III“, pa će u periodu od 11 do 12 časova bez električne energije biti izlaz prema željezničkoj stanici, te „Čelopek IV“ zbog čega će bez struje biti izlaz prema spomeniku u periodu od 09 do 14 časova.

Na  području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Milići, na trafostanici „Nova kasaba III“ pa će od 09 do 14 časova bez struje biti dio Nove Kasabe prema Mravinjcima, te u opštini Han Pijesak na trafostanici „Mrkalji“ pa će od 09 do 15 časova bez napajanja biti Mrkalji.