Humanitarni bazar ,,Zvornik za Olivera” u četvrtak, 17. decembra od 11.00 do 16.00 časova ispred Kasine

0

Humanitarni bazar ,,Zvornik za Olivera” biće održan u četvrtak, 17. decembra u periodu od 11.00 do 16.00 časova ispred Kasine.

Maleni Oliver Pal Gajodi, dječačić iz iz Subiotice, obolio od spinalne mišićne atrofije, tip 1, i dalje čekaju red za liječenje. Ipak, njegova mama je dirnuta riječima podrške i odazivom u humanitarnoj akciji.

Opisala je kako se Oliver, medicinsko osoblje i porodica trude, kako se raduju pozitivnom ishodu, ali kako ne mogu da se zagrle. Sjetila se i kako tri mjeseca nije vidjela svoje dijete, pa kazala kako ga Oliverov tata nije vidio još duže – pet mjeseci. Kaže i da nema zagrljaja, ali da jedva čeka odrastanje svog sina tokom kog će moći da ga podsjeća koliko je svijet imao ljubavi za njega.

Bazar funkcioniše tako da svi mogu učestvovati. Možete pomoći tako što ćete donirati stvari koje će se prodavati na bazaru, biti volonteri, doći i kupovinom pomoći da se skupi što više novca, pozvati rodbinu, prijatelje i komšije da nam se taj dan pridruže.

Pozivamo sugrađanke i sugrađane da se odazovu u što većem broju, kako bismo prikupili što više novca za malenog borca Olivera za čije liječenje je potrebno oko 2,3 miliona evra .

Svi zainteresovani za učešće na bazaru u vidu donacije mogu kontaktirati organizatore bazara na jedan od brojeva:
065/840-766;
065/824-122;
065/912-671;

SLOŽNO SVI ZA OLIVEROV OSMIJEH!