Oduzete puške, bombe i municija u zvorničkom naselju Ulice (FOTO)

Lišeno slobode lice zbog krivičnih djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, naslov je jutros pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik, a o čemu se tačno radi pročitajte u nastavku teksta

0
Oduzete puške, bombe i municija u zvorničkom naselju Ulice (FOTO)
FOTO: Zaplijenjeno oružje u akciji

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, lišili su slobode M.J. iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 06.12.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, u toku prethodne noći, u mjestu Ulice, grad Zvornik, pucalo iz vatrenog oružja. Preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja, policijski službenici PS Zvornik su identifikovali M.J. kojeg su lišili slobode.

Izvršenim pretresom stambenog objekta i vozila koje koristi osumnjičeni, policijski službenici su pronašli i privremeno oduzeli automatsku pušku M-70, vojnu pušku, ručne bombe i druga minsko- eksplozivna sredstva, veću količinu municije i druge predmete koji mogu poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku.

Oduzete puške, bombe i municija u zvorničkom naselju Ulice (FOTO)
FOTO: Dio oduzetog naoružanja u zvorničkom naselju Ulice

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnih djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.