Pronađena nestala Vukosava Ivanović iz Bratunca

0
Pronađena nestala Vukosava Ivanović iz Bratunca

Nakon ppto je danas Policijska uprava Zvornik pozvala građane da ukoliko primjete nestalo lice Vukosavu Ivanović odmah jave u najbližu policijsku stanicu, potraga je danas sretno okončana.

Portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar potvrdio je za portal Zvornički.ba da je potraga za nestaom osobom Vukosavom Ivanović uspješno završena. Prema riječima Bobara, nestala Vukosava je pronađena nakon operativnog rada pripadnika Policijske uprave Zvornik i saradnje sa mještanima Bratunca.

Vukosava Ivanović pronađena je na području naselja Blječava opština Bratunac, nakon čega je prevezena u Dom zdravlja Bratunac zbog ukazivanja zdravstvene pomoći, potvrdio je portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Prema nezvaničnim informacijama zdravstvena pomoć je pronađenoj osobi ukazana zbog iscrpljenoti organizma, nakon čega je ista vraćena porodici.

Podsjećamo da je Policijskoj stanici Bratunac, 09.12.2020. godine, prijavljen je nestanak lica, Vukosave Ivanović, koja se u toku dana udaljila u nepoznatom pravcu iz kuće gdje živjela u mjestu Hranča, opština Bratunac.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Zvornik, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo.