Uhvaćen kradljivac agregata i motora za čamac

Lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo „Teška krađa“, naslov je jutros pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik.

1
Uhapšen 38-godišnjak iz Zvornika prilikom pokušaja prelaska granice na Rači
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, identifikovali su i lišili slobode Z.H. iz Srebrenice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška krađa“.

Preduzimajući operativne i istražne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela protiv imovine na području opštine Srebrenica, policijski službenici PS Srebrenica su došli do operativnih saznanja da je Z.H. iz Srebrenice, iz putničkog automobila marke „Seat” koji je bio parkiran u mjestu Klotjevac, opština Srebrenica, otuđio motore za čamac i jedan agregat.

U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim, a sve dalje aktivnosti preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad na utvrđivanju činjenica da li se osumnjičeni može dovesti u vezu sa drugim krivičnim djelima izvršenim na području Srebrenice.

1 komentar

Comments are closed.