Organizovano obilježavanje godišnjice smrti Fadila Banjanovića-Bracike, okupljanje u centru Kozluka u 13 sati

0
Organizovano obilježavanje godišnjice smrti Fadila Banjanovića-Bracike, okupljanje u centru Kozluka u 13 sati
Plakat bracikinih Kozlučana

Ove subote 12.decembra biće organizovano obilježavanje godišnjice smrti Fadila Banjanovića-Bracike. Klub “Bracika” Beč organizuje mimohod od centra Kozluka do mezarja u Kozluku, okupljanje je planirano u 13 sati.

Ispred kluba “Bracika” Beč u Kozluku će biti Sakib Jatić i članovi ovog udruženja. Pozvani su svi ljudi koji žele odati počast Braciki da se ove subote pridruže mimohodu koji kreće u 13 sati iz centra Kozluka.  Iz kluba “Bracika” kažu da na ovaj žele odati još jednom počast prerano preminulom Fadilu Banjanoviću.

“Bracika” je za života bio daleko više od onog kako ga je javnost doživljavala. To najbolje znamo mi koji smo sa njim radili i surađivali cijelog njegovog života. Ogromna energija koju je sa sobom Bracika nosio i među druge unosio nenadoknadiv je gubitak za Kozluk, Zvornik i cijelu regiju, saopštili su iz kluba “Bracika” Beč.

Iz kluba “Bracika” pozivaju sve ljude dobre volje da se svi zajedno okupe bez obzira na vjeru i naciju kako bi odali počast Fadilu Banjanoviću-Braciki.

Skup će se održati uz poštivanje svih mjera izrečenih zbo korona virusa, maske obavezne za sve učesnike.