Vladimir Molerović pojačanje indijskog šampiona Chennai City, bivši fudbaler Drine igraće azijsku Ligu šampiona

0
FUDBAL NA INDIJSKIH PLUS 40: Nekadašnji fudbaler Drine Vladimir Molerović o svom iskustvu u dalekoj Indiji

Vladimir Molerović jedan je u nizu fudbalskih bisera proizašlih iz škole FK Drine Zvornik. Nakon uspješene sezone u srbijanskom prvoligašu Mačva Bogatić, Molerović je skautiran, nakon čega je napravio transfer karijere u Indiju i to u redove šampiona druge najmnogoljudnije zemlje na svijetu.

Chennai City ozbiljno računa na Molerovića, a nedavno su putem društvenih mreža poželjeli dobrodošlicu nekadašnjem fudbaleru Drine.

Nakon dolaska u Indiju i pristupanja u redove kluba Molerović je za portal zvornički.ba izjavio:

Iz Mačve Bogatić u Chennai City koji se takmiči u prvoj ligi Indije i azijskoj Ligi prvaka zvuči kao ostvarenje dječačkog sna. Do transfera je došlo tako što su posrednici iz indijskog kluba pratili fudbal u Srbiji, skautirali su mene i još dva igrača iz Srbije. Među mojim saigračima u Indiji biće i saigrač iz Drine od prije tri sezone Demir Avdić, kao i Elvedin Škrljej.

Želim iskoristiti priliku da se zahvalim Seadu Muratoviću, dugogodišnjem internacionalcu iz Novog Pazara, kao i treneru Chennai CIty-a velikom gospodinu Mr.Satyasagara. Visok profesionalizam od strane trenera prema meni i saigračima motiv je više da napravimo što bolji rezultat u predstojećem periodu.

Vladimir Molerović pojačanje indijskog šampiona Chennai City, bivši fudbaler Drine igraće azijsku Ligu šampiona

Prve impresije u Indiji su vrlo pozitivne. Ljudi iz kluba su nas jako lepo dočekali i dali do znanja da ozbiljno računaju na nas. Iako smo druga kultura, sa drugog kontinenta, za sada su ispoštovali sve naše zahteve kao i nas same. Očekujem da ćemo i mi njih ispoštovati na terenu dobrim partijama i ispuniti cilj, a to je titula, rekao je Molerović za naš portal.

Želimo puno sreće Moleroviću, kao i Avdiću koji je igrao nekoliko vrhunskih utakmica u dresu FK Drina Zvornik.