MERIDIAN NOVA GODINA: Kombinacija POKLONA ZA NEVJERICU!

Meridian sa novogodišnjim specijalom pomjera sve granice mogućeg! Brutalni POKLONI bombarduju igrače!

36
MERIDIAN NOVA GODINA: Kombinacija POKLONA ZA NEVJERICU!

Nova godina jeste možda najuzbudljiviji dan u godini za većinu, ali ne i za Meridian. Meridian je pomjerio sve granice mogućeg, tako da Nova godina u Meridianu traje čitav mjesec! Kako?

Jednostavno, jer NOVOGODIŠNJI SPECIJALPOKLONA I BONUSAsamo u Meridianu, nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Najbolji igrači takmiče se za fenomenalne poklone, već sa „tiketićima“ od 2 KM, a nagrade su brutalne:

  • mjesto – Smart 4K LCD TV 55 inča
  • mjesto – Xiaomi Note 9 PRO
  • mjesto – Xiaomi Smart Watch 47mm

Naravno, da i BONUSI „pršte“ na sve strane. Srijeda je gotovo postala nešto neobjašnjivo! Zašto? Pa zato, što sve uplate srijedom, maksimalnosu „bustovane“ na 20%! Uplate svim vrstama bankovnih kartica ( visa, maesto, mastercard ), E – Banking, Kliker i X – Bon, Skrill, PaySafe i Neteller, a naravno i ultra popularna Meridian dopuna, srijedom stvara automatski profit na računu od čak fenomenalnih 20 %!

I još jedna stvar za koju ste sigurno svi čuli i mislili da traje samo jedan dan u godini – BLACK FRIDAY! E, pa nije! U Meridianu „Svaki Petak je Crni Petak“! Pomjerimo granicu na maksimum, jer svaka uplata petkom na meridianbet nalog od minimalno 20 KM dobija bonus od 5 KM za sportsko klađenje, sa plus 50 spinova za najbolje uzbuđenje na Meridian Online Kazinu!

Sad se ipak postavlja pitanje: Kako iskoristiti sve te bonuse? Jednostavno, pa da se pokupi novi poklon, zar ne? Igrači kombinacija su naravno oduševljeni, jer vikend kombinacija najbolje kvote sad je trostruko uvećana, tako da svi vikend tiketi ( petak, subota, nedjelja ) sa minimalno 4 i više parova, učestvuju da osvoje trostruko veći poklon za vikendtiket! 3 X 100 KM, za tri najbolja „profesora kombinacija“ koji pogode najjaču kvotu!

Meridian dokazano pomjera sve granice, te uvijek za svoje igrače daje više i bolje! Zagarantovano samo je Meridian – kuća najvećih bonusa!

36 KOMENTARI

  1. Stalni sam igrač Meridiana koji svaki turnir isprati i nagrade uslove ostvarimo!jednom će i mene sreća ubosti a do tada samo pratiti pazljiv

  2. Pa skoro svaki igrac odigra sigirno po 50 tiketa mjesecno na 2KM I vise.Tako da svi ucestvojemo I cekamo 31.12.nagradu.

Comments are closed.