Autoservis “Mahmutović” privodi kraju još jednu uspješnu poslovnu godinu, kvalitet usluga dodatno poboljšan

1

Autoservis “Mahmutović” u Karakaju uspješno privodi kraju još jednu godinu poslovanja. U odnosu na prethodnu godinu autoservis “Mahmutović” u 2020.godini povećao je broj uposlenih.

Autoservis "Mahmutović" privodi kraju još jednu uspješnu poslovnu godinu, kvalitet usluga poboljšan

Najmlađi brat Zajim, zaposlen je ove godine na puno radno vrijeme i time dodatno pobljšao usluge autosrevisa. Nakon podrške Gradske uprave Zvornik u ovoj godini, braća Rešad, Ramo i Zajim ozbiljno razmišljaju o dodatno širenju usluga u skorijoj budućnosti. Ove godine zahvaljujući Zaijimu, brzina usluga je povećana, a smanjeno čekanje za mušterije na kvalitetnu uslugu.

Prema riječima Rešada, glavnog majstora autoservisa “Mahmutović”, obim posla je zadržan na nivou prethodne godine i da nije bilo nesretne korone i pandemije zasigurno bi broj usluga i obim poslovanja bio daleko veći.

Pored svih problema u ovoj teškoj godini za cijeli svijet, mi smo zadovoljni našim odrađenim poslom, ovim putem se zahvaljujemo i Gradu Zvorniku. Naš rad je postao prepoznatljiv i njihova podrška je dodatni  vjetar u leđa. Najsretniji smo što sada u toku dana možemo uraditi veći broj usluga jer je Zajim tu cijelo radno vrijeme, rekao je Rešad koji puno više voli da radi nego govori.

Autoservis "Mahmutović" privodi kraju još jednu uspješnu poslovnu godinu, kvalitet usluga poboljšan
Rešad u akciji

Na kraju je dodao, drugi o nama puno više govore nego mi sami, na što smo posebno ponosni, a najviše naš otac Hamdija koji nam je ugradio ljubav prema mehanici.

Svima koji žele dobro svom automobilu portal Zvornički.ba toplo preporučuje autoservis “Mahmutović”.

U objektu autoservisa “Mahmutović”  izdvajamo samo dio ponude:

 • – kompletnu mehaniku
 • – dijagnostiku Vašeg vozila
 • – remont motora i menjača
 • – zamjenu ulja i filtera
 • – provjeru tečnosti ( antifriz, koč. tečnost, ulje u menjaču)
 • – čišćenje dizni, klapne i AGR ventila
 • – veliki servis ( zamjena svih kaiševa, španera i vodene pumpe)
 • -i mnoge, mnoge druge poslove…

Kontak telefoni:
066 – 788 – 548

065 – 958 – 788

Rade servis za sve vrste automobila!

Radno vrijeme servisa je svakim radnim danom, od 07:00  do 17:00h.

Autoservis "Mahmutović" privodi kraju još jednu uspješnu poslovnu godinu, kvalitet usluga poboljšan
Za lakšu orijentaciju onima koji još nisu posjetili ovaj Autoservis

Našim čitaocima prenosimo i podatak, da svi članovi naše redakcije svoje četverotočkaše upravo održavaju u ovom servisu, i pozivamo sve vas da dođete i uvjerite se u kvalitet, profesionalnosti i ljudskost  zaposlenih u ovom servisu.

O radu ovog servisa pisali smo i ranije u kojima smo predstavili Rešada i Ramu Mahmutović, vrhunske mehaničare koji dolaze iz porodice koja se tradicionalno bavi automehanikom. Svoj zanat su stekli u Tehničko-školskom centru u Karakaju, a još za vrijeme školovanja osvajali su nagrade na takmičenjima iz mehanike.

Autoservis "Mahmutović" privodi kraju još jednu uspješnu poslovnu godinu, kvalitet usluga poboljšan
Ramo Mahmutović

Ovo je jedna od ljepših priča u gradu Zvorniku, ako se uzme u obzir da su braća Mahmutovi u prosjeku stari 30 godina i da su odrasli bez majke i da su se na potez privatnog posla odlučili kada su u prosjeku imali 22 godine i to nakon što su nekoliko godina bila najbolji mehaničari u elitnim zvorničkim autoservisima. Danas pet godine  nakon teškog početka, braća Mahmutović imaju jedan od najelitnijih autosevisa sa potencijalom da se širi kako bi ispunili sve potrebe potencijalnim novim i svojim stalnim mušterijama.

1 komentar

 1. Jedan od najboljih servisa u cjelom regionu BiH i RS.
  Sve pohvala za bracu Mahmutovice koji su kao prvo jedni od najposteniji u obom poslu i rade ga sa ljubavlju a prema musterijama su jako ljubazni i korektni sa cjenama. Kao sto postoje hoteli sa 5 zvezdica, tako bih ocjenio i ovaj servis i pored naziva dodao i tih 5 zevezdica!
  SVAKA CAST MOMCI!

Comments are closed.