Nelegalno priređivanje igara na sreću u Banjaluci i Zvorniku

0

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje ovih igara na području Banjaluke i Zvornika.

Inspektori su utvrdili da je banjalučko privredno društvo “Sport lajv” neovlašteno priređivalo kladioničarske igre na sreću u kafe baru “ASC” u Saračici kod Banjaluke.
– Oprema, koja je služila za izvršenje prekršaja, je zapečaćena, a protiv privrednog društva biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću, te izdat prekršajni nalog u skladu sa tim – saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Inspektori ove uprave otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću na terminalu za elektronske igre, automatima za igre na sreću, kao i neovlašteno priređivanje kladioničarskih igara na sreću u automat klubu “Bet in” u Zvorniku, od strane privrednog društva “Bingo trejd” Šamac, kojem je zbog učinjenog prekršaja izdat prekršajni nalog.

– Oprema koja je služila za izvršenje prekršaja je privremeno oduzeta, a protiv ovog privrednog društva preduzete su sve zakonom propisane mjere – naveli su iz Republičke uprave za igre na sreću i dodali da će i u narednom periodu nastaviti inspekcijski nadzor s ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.