Dvostruka krivična prijava za muškarca iz Čelopeka koji je nakon udaranja drugog lica otišao s lica mjesta ne ukazavši “prvu pomoć”

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

1
Policija traga za muškarcem iz Branjeva koji je u Šepku pretukao Lozničana
FOTO: Ilustracija

Dva od tri krivična djela prethodnog dana vezana su za muškarca iz Čelopeka koji je zbog jednog udarca “zaradio” dvostruku krivičnu prijavu. O čemu se radi pročitajte u informaciji saopštenoj iz Policijske uprave Zvornik.

Policijskoj stanici Zvornik, 16.12.2020. godine, prijavljeno je da je u mjestu Čelopek, grad Zvornik, lice N.A. iz Zvornika, fizički napalo lice B.Đ. koje je tom prilikom zadobilo tjelesne povrede. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su izvršili uviđaj.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog
tužilaštva u Bijeljini. Licu B.Đ. je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. U toku je rad na dokumentovanju krivičnih djela „Tjelesna povreda“ i „Nepružanje pomoći“.

Prema nezvaničnim informacijama okrivljeni u ovom slučaju je udario drugo lice koje je nakon toga palo i povrijedilo glavu. Umjesto pružanja prve pomoći, okrivljeni je napustio mjesto događaja što je rezultiralo dvostrukom krivičnom prijavom.

1 komentar

Comments are closed.