Ognjen Koroman zadržan na graničnom prelazu u Zvorniku, proslavljeni fudbaler čeka više od tri sata

0
Ognjen Koroman zadržan na graničnom prelazu u Zvorniku, proslavljeni fudbaler čeka više od tri sata
FOTO-Arhiv: Koroman u društvu polaznika škole fudbala FK Drina Zvornik prije dvije godine

Policija Srbije privela je danas bivšeg reprezentativca Ognjena Koromana na graničnom prelazu Karakaj – bez objašnjenja. Kako je rekao Koroman za Direktno.rs, došao je iz BiH u Srbiju po sina i sada su na prelazu kod Zvornika zarobljeni tri sata!

Kada je Koroman, koji već neko vrijeme boravi uRS-u u Bosni, jutros stigao na granični prelaz Karakaj kod Zvornika da preuzme sina i odvede ga na zimovanje na Jahorinu, nije ni sanjao da će ga policija Republike Srbije tretirati kao nepodobnu osobu.

– Ostao sam šokiran, bijesan, privela me je policija odmah po ulasku u Srbiju. Bukvano su me priveli, okružili policijom, a zatim me sa sinom od devet godina drže u automobilu već tri sata. Tretiraju nas kao da smo da ne kažem šta – rekao je za Direktno.rs, Koroman.

Objašnjenje je izostalo.

– Ne znaju ni oni sami zašto sam neprijatelj broj jedan, da li sam priveden, zbog čega ne smijem da se vratim u RS. Kažu, čekaju naređenja iz Beograda, navodno će policija iz prestonice doći po mene da me ispituje. O čemu, ne znaju ni oni mada su korektni, ljubazni. Svašta sam doživeo u životu, ali ovakvu bruku nisam. Čekamo, šta drugo – kaže Ognjen.

Drama traje već više od tri sata, ali ako ovo privođenje ima veze sa kritikama fudbalskoj vrhuški i vlasti u Srbiji, onda da zaista čovjek ostane bez riječi!

Nedavno je i pjevač Vlado Georgiev imao slično iskustvo kada mu je bivša vlast Crne Gore zabranila ulazak u Crnu Goru.