Zvorničani za liječenje malog Olivera prikupili 9415 KM

0

Zvorničani su po ko zna koji put pokazali da su tu za one kojima je pomoć potrebna. Zvornik je prikupio 9415 KM za liječenje malog Olivera iz Subotice. Podsjećamo da je u humanitarnoj akciji za malog borca Olivera, organizovan humanitarni bazar, kao i različiti drugi vidovi akcija za prikupljanje neophodnih novačnih sredstava. Prema riječima Tanje Pavlović jedne od organizatorica ove humanitarne akcije danas su objedinjena sva prikupljena novačana sredstva u ukupnom iznosu od 9415 KM, koja su odmah i uplaćena za liječenje malog Olivera.

„ Hvala svima na učešću i podršci. Naše malo Oliveru znači život i ne sumnjam da će Oliver uz pomoć divnih ljudi uspjeti u ovoj teškoj borbi, „ poručila je Tanja svima koji su se odazvali ovoj akciji .

Podsjećamo da je mali Oliver Pal Gajodi iz Subotice obolio od spinalne mišićne atrofije, tip 1, i da čeka red za liječenje. Kako bi se što prije prikupila neophodna sredstva i vi možete pomoći pozivom na mtel humanitarni broj 1414. Za liječenje malenog borca Olivera potrebno je oko 2,3 miliona €.