NAJVEĆE KVOTE IKADA! Danas Inter, Milan iMančesterJunajted DOMINIRAJU!

Najvećekvote, danaspravečisti profit! POKLON od 20 KM zaigrusa 0% RIZIKA, plus 20% BONUSA NA SVE UPLATE!

0
NAJVEĆE KVOTE IKADA! Danas Inter, Milan iMančesterJunajted DOMINIRAJU!

Kadikakodanaszaraditiozbiljnulovu? Sredina je sedmice, fudbal se igra u čitavojEvropi, tako da je jednostavnoštauraditidanas. Ali, kakoigrati bez punorizika? Kakoigratisa 0% RIZIKA?

Stvar je jednostavna, jer u sportskojkladionici Meridian, danasdobijašPOKLON od 20 KMzaigrusa 0% rizika, te je samopotrebno da se registruješ, a ukolikoplanirašozbiljnijitiketdanas, u samomstartusiprofitirao. Danas sveuplateMeridianusubustovanesa20% EXTRA BONUSA! Ovosumečevikojimatrebaposvetitipažnju…

VERONA – INTER, DVOJKA 1.70

Inter većdevet kola u Seriji Aneznazaporaz. Fantastičannizdoveo je “Neroazure” do drugogmjestanatabeliinasamo bod od vodećegMilana. Stoga ne čudištosugostivelikifavoriti u okršajusaVeronom.

Na posljednjih pet međusobnihduelaviđeno je čak 19 pogodaka, teukoliko se odlučite da ovdjetipujetenagolove -nećetepogriješiti.

Realnaopcija je idvojka, a tu vas čekanajvećakvotanasvijetu.

MILAN – LACIO, KEC 2.20

Štarećiosim da “Rosoneri”posledužegperiodaigrajuvrhunskifudbaliozbiljnonamjeravaju da prekinuJuventusovšampionskiniz.

Od kada je startovalasezona, Milan jošuvek ne znazaporaz ,upisalisu 9 pobjedai 4 remija ,  dovoljnozapozicijulidera. IakoLaciozna da iznenadi, najvećakvotanaplanetinakec ne smije da se propusti!

EVERTON – MANČESTER JUNAJTED, DVOJKA 2.20

Posljeneštološijegstarta, “Crveniđavoli” sukonačnozaigralifudbalipočeli da pobjeđuju u Premijerligi. Posljednjirezultat ješestgolova u mrežiLidsaiubedljivtrijumfna “Old Trafordu” (6:2).

Ipak, danas se igraLigakupEngleske, a protivnik je Everton,ekipakoja se odličnokotira u nacionalnomprvenstvuiovesezone, zaista, igradobarfudbal.

Nemasumnje da nasočekujesjajanmeč, alipoštosviznamokakav je Junajtedkada je u naletuforme, kvotanadvojku u Meridianujestenajvećanasvijetuitreba je iskoristiti!

Meridian – kućanajvećihbonusa!