Bilo kad i bilo gdje, MERIDIAN KVOTE „KIDAJU“! 3 BOXING DAY tekme za kvotu preko 160!

Sve granice su probijene!  Kvote su svemirski „raketirane“! POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE!

27
Bilo kad i bilo gdje, MERIDIAN KVOTE „KIDAJU“! 3 BOXING DAY tekme za kvotu preko 160!

Tradicionalno engleski fudbal vikendom, ono je što svi čekamo. Ali, ipak, BOXING DAY uvijek je nešto posebno. Sad, ipak, nije samo poseban. Sad je BOMBASTIČAN! Meridian kvote su „raketirane“ u svemir! A, da li možda želiš da igraš sa 0% RIZIKA?

Način postoji, ukoliko se registruješ na meridianbet.ba, čeka te specijalni POKLON OD 20 KM ZA IGRU BEZ RIZIKA! Iskoristi svoju šansu, jer danas su brutalni okršaji u Premijer ligi...

Lester – Mančester Junajted realno govoreći glavni je okršaj dana. Ova revija fudbala garantuje uzbuđenje, jer obe ekipe su u naponu forme. Vraćaju se nizu pobjeda, Mančester je vezao tri uzastopne, te se tako popeo na 3. mjesto na tabeli, samo bod iza Lestera. U gostima imaju fantastičan rezultat, na prethodnih 10 tekmi, dobili su čak osam utakmica. Lester je takođe, na prethodnih 5 tekmi dobio čak 4, samo je kući izgubio od Evertona! Ko će pobjedi danas? Tipovanje na Mančester Junajted danas donosi fenomenalnu kvotu od 3.90 ( 2&2-4 )!

U Londonu, ozbiljna je „paljba“ u najavi! Arsenal – Čelzidanas od 18.30h na „Emirejts“ stadionu, praznik je fudbala u najavi! Mora se priznati da Arsenalu ove sezone ne ide baš onako kako su planirali, te su sad na čal 15. mjestu. Previše kikseva, ozbiljno je koštalo „Topdžije“! Čelzi je na 5 mjestu. Kompletan vrh tabele je u samo nekoliko bodova, tako da je jedna pobjeda može da napravi ozbiljnu razliku. U boljoj su formi od Arsenala, uvijek su znali da „kidaju“ mreže kad je njihov dan, tako da pobjeda Čelzija danas i 4 plus na tekmi, sa POKLON KVOTOM OD 6.40 je gotovo obavezno!

Takođe, utakmica koja je danas goleada u najavi je Šefild Junajted – Everton! Everton je trenutno na 4. mjestu tabele, prethodnu tekmu je kiksao od M.Junajteda, tako da sad sa posljednjim na tabeli idu garantvano na „petardu“! A, dominantno najjača kvota koja se mora iskorisiti bez ikakvog pogovora je 6.60, za dvojku Evertona i 4 plus gola na tekmi!

Kombinacija ove tri tekme, ultra je „bokserska“, čak preko 160!

Meridian – kuća najboljih kvota!

27 KOMENTARI

Comments are closed.