Uvedeno povjereništvo u zvornički SDS, za Zvornik zadužen načelnik Lopara Rado Savić

Prema današnjim informacijama koje je objavio Blic, zvornički SDS dobija povjereništvo, a za konsolidaciju redova u SDS-u zadužen je Rado Savić aktualni načelnik Lopara. Gradski odbor SDS-a prvi je u Zvorniku koji je dobio povjereništvo nakon završenih lokalnih izbora. I članovi drugih političkih partija u Zvorniku mogu se nadati sličnom scenariju zbog lošijih rezultata od predviđenih prije izbora.

0
Uvedeno povjereništvo u zvornički SDS, za Zvornik zadužen načelnik Lopara Rado Savić

Prema informacijama iz vrha Srpske demokratske stranke, konsolidacija u ovoj stranci nakon lokalnih izbora uveliko se zahuktava.

Povjerenik za Banjaluku je Milan Radović, koji intenzivo vodi razgovore sa poslanicima, članovima Glavnog odbora i dosadašnjim rukovodstvom SDS Banjaluka.

– Povjerenik za Zvornik je Rado Savić, a za Pale Zoran Vidić. Konsolidaciju u Brčkom i Mrkonjić Gradu vodiće Vukota Govedarica i Nedeljko Glamočak. U planu je konsolidacija još desetak opštinskih i gradskih organizacija, a nezvanično se saznaje da bi sređivanje stanja u Doboju mogao na sebe da preuzme Milan Miličević – tvrdi naš izvor.

Na upit Srpskainfo, predsjednik SDS Mirko Šarović samo je potvrdio da proces konsolidacije intenzivno traje, ne otkrivajući detalje.

Iz zvorničkog SDS-a nije bilo oglašavanja povodom objavljenih informacija na portalu Blica Srpska.info.