Pronađena dva beživotna tijela u Milićima, komšije šokirane i u nevjerici

Posljednjeg dana u 2020.godini stigla je tužna informacija u medije o dva beživotna tijela pronađena u porodičnoj kući u Milićima. Prema nezvničnim informacijama ova tragedija dogodila se u mjestu Glušac kod Milića, a kako su nam komšije rekle, cijelo mjesto je još uvijek u nevjerici i šoku. Prema riječima ljudi iz ovog mjesta koji su željeli ostati anonimni pronađena su tijela dvojice muškaraca koji su komšije. Prema njihovim pretpostavkama radi se o ubistvu i samoubistvu. Iz Policijske uprave Zvornik nisu mogli ništa više reći osim informacija u saopštenju, a za više informacija upućeni smo na adresu Tužilaštva koje je preuzelo ovaj slučaj

1
Mercedesom udario pješaka
FOTO: Ilustracija

U nastavku prenosimo pristiglo saopštenje iz Policijske uprave Zvornik o tragičnom događaju u Milićima:

Policijskoj stanici Milići, jutros oko 10,10 časova, prijavljeno je da se u porodičnoj kući u mjestu Glušac, opština Milići, nalaze dva beživotna tijela.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Milići koji su obezbjedili lice mjesta. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu koji rukovodi uviđajem na licu mjesta, uz prisustvo policijskih službenika Policijske uprave Zvornik.

Rad na utvrđivanju činjeničnog stanja je u toku, a sve dalje aktivnosti preduzimaće se pod nadzorom postupajućeg tužioca.

1 komentar

Comments are closed.