Pokloni za majke koje su se porodile u prva dva dana 2021. godine u Zvorniku, Elvira Krainović rodila šesto dijete

Gradonačelnik Zvornika, Zoran Stevanović odlučio je da obraduje sve majke koje su u prva dva dana u novoj godini naš grad učinile bogatijim za još tri divna bića, saopšteno je iz JZU Bolnica Zvornik.

– Bebe su za uspomenu na lijep početak 2021. godine dobile po zlatnik sa grbom grada Zvornika, a majke su obradovane cvijećem. Zlatnike je u ime gradonačelnika uručio direktor bolnice Ivan Popović.

Obradovane majke su Slađana Tijanić, kojoj je ovo četvrto dijete, Jelena Mihić, koja se po prvi put ostvarila u ulozi majke i Elvira Krainović, koja se može pohvaliti šestim djetetom.

Pokloni za majke koje su se porodile u prva dva dana 2021. godine u Zvorniku, Elvira Krainović rodila šesto dijete

Hrabrim majkama čestitamo i želimo da im i ostatak godine protiče u zdravlju i sreći – stoju u saopštenju JZU Bolnica Zvornik.

Ove posebne i unikatne zaltnike za prvorođene zvorničke mališane u kalendarskoj godini i ovaj put je izradila zvornička zlatara “S&M” po narudžbi Grada Zvornik.

Podsjećamo Zlatar “S&M” sa radom u zvorničkoj čaršiji započeo je davne 1955 godine, a uz tradiciju ova radnja je modernizovala vlastitu radionicu kako bi svojim mušterijama omogućila izradu poklona prema njihovim željama.