Inspektori poreske uprave za igre na sreću obavili 69 kontrola, zatvorena dva lokala u Zvorniku

1
Kontrola priređivača igara na sreću u 16 opština i gradova, Zvornik neizostavan u ovakvim akcijama
FOTO: Ilustracija

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću izvršili su 69 kontrola priređivača ovakvih igara u Republici Srpskoj i tom prilikom izdali devet prekršajnih naloga, i to četiri za pravna lica i odgovorna lica u pravnom licu i pet za fizička lica.

Kontrole su od 21. do 27. decembra izvršene u Banjaluci, Prijedoru, Modriči, Zvorniku, Čelincu, Bijeljini, Vukosavlju, Istočnom Novom Sarajevu, Sokocu i Foči, saopšteno je danas iz Republičke uprave za igre na sreću.

Inspektori su utvrdili nepravilnosti u ugostoteljskom objektima “Kalipso” u Čelincu, u prostorijama Fudbalskog kluba “Sloga” u Vukosavlju, u kafe-baru “Centar” u Karakaju, poslovnici “Bingo trejda” u Zvorniku, ugostiteljskom objektu “Škorpion” u Banjaluci, u kafe-baru “Toskana” u Istočnom Novom Sarajevu, te u kafe-baru “Gejm centar” na Sokocu.

U inspekcijskim nadzorima, zbog utvrđenih nepravilnosti, oduzeto je sedam terminala za elektronske igre.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću nastaviće sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora s ciljem otkrivanja prekršaja iz te oblasti, a podaci o izvršenim sedmičnim kontrolama, sa posebnim naglaskom na one koji ne poštuju propise, biće objavljivani na internet stranici ove uprave i Ministarstva finansija Republike Srpske.

1 komentar

Comments are closed.