Kompanija koja je na prvoj liniji odbrane od virusa korona tokom cijele 2020. godine nastavlja humanitarnu priču i u 2021.godini

Meridianove donacije nastavljaju stizati u mnoge opštine i gradove cijeleBiH i regiona

29
Kompanija koja je na prvoj liniji odbrane od virusa korona tokom cijele 2020. godine nastavlja humanitarnu priču i u 2021.godini

Svjedoci smo vremena gdje epidemija virusom korona ne posustaje i nastavlja se nažalost i u 2021.godini. Kompanija Meridian uvijek prati situaciju na terenu kako bi donirala pomoć za najugroženije kategorije.

Biti odgovoran prema zajednici u kojoj poslujemo je prioritet svih nas, a kompanija Meridian je to i pokazala posebno u godini koja je iza nas. Obilazeći i davajući podršku u donacijama i paketima pomoći širom BiH i regiona.

U znaku humanosti i nesebične podrške sa sugrađanima volonteri kompanije Meridian su prelazili svakodnevno i na stotine kilometara kako bi donacije i pomoć stizali gdje god su bili potrebni. Svi smo ugroženi ovim virusom koji ne bira, a zdravstveni radnici su bili istinski heroji cijele 2020 godine koji su radili danonoćno kako bi ugrožavajući svoje zdravlje i život spašavali naše. Solidarnost sa zdravstvenim sistemom i radnicima ovoj kompaniji će uvijek biti prioritet i u 2021.godini.

Pored zdravstva pomoć je stizala širom BiH i regiona u lokalne zajednice Crvenog krsta, domove za starije, dječije domove, javne kuhinje, pojedincima koji se bore sa rijetkim oboljenjima, mladim sportistima, sportskim klubovima i svima koji su bili ugoženi krizom izazvanom pandemijom virusa. Kompanija Meridian u nastupajućoj godini neće zaboraviti najugroženije kategorije.

“Sve dok je ljudima potrebna pomoć i svi imamo zajednički cilj, a on je da se zajedničkim naporima borimo za zdravlje i život za svih nas i to je jedino što nema cijenu. Budimo odgovorni i u 2021 godini”- poručuju iz kompanije Meridian.

29 KOMENTARI

Comments are closed.