Bijeljinac krao iz trgovine u Pilici, policija ga uhapsila dok je vršio krivično djelo

Još jedna uspješna pravovremena akcija službenika Policijske uprave Zvornik zahvaljujući pravovremenoj prijavi od strane građana Zvornika.

1
Opljačkana kaldionica u centru Loznice
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, postupajući po prijavi oštećenog da se nepoznato lice nalazi u trgovinskoj radnji u mjestu Donja Pilica, grad Zvornik, izašli su na lice mjesta i tom prilikom zatekli i lišili slobode lice inicijala M.S. iz Bijeljine, koje je pravovremenom reakcijom spriječeno u daljem činjenju nedozvoljenih radnji.

Policijski službenici su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Krađa“.

Policijska uprava Zvornik zahvaljuje građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija i poziva ih da nastave sa pružanjem ovakvih informacija, kako bismo zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje bezbjednosti i isto podigli na još veći nivo, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

1 komentar

Comments are closed.