Uz Mozzart do pobjede na Megdanu

Uz Mozzartdo pobjede na Megdanu

Oprema sa Mozzartovim obilježjima za mnoge sportiste je bila talična, a tome se nada i kik-bokser Nikola Drobnjak.Uspješni borac iz Zvornika otkriva da mu pomoć ove kompanije mnogo znači na putu do novih uspjeha i titula.

-Kako se radi o sportu koji nije mnogo profitabilan, svako sponzorstvo mnogo mi znači.Posebno sam ponosan na saradnju sa regionalnim liderom u priređivanju igara na sreću jer je Mozzart sam po sebi brend koji mojoj karijeri daje na značaju- kaže Nikola Dronjak, kik-bokser iz Zvornika.

On dodaje da će novac,koji je dobio kroz sponzorstvo, biti utrošen na opremu za treninge- rukavice, štitnike i bandažere koji su mu potrebni za sezonu koja predstoji. A u predstojećoj sezoni očekuju ga borbe na Evropskom prvenstvu u Moskvi i revije profesionalnog kik-boksa, odnosno tri „Megdana“.

Drobnjak se nada da će do titule na „Megdanu“ doći upravo u opremi koju mu je, kroz sponzorstvo, obezbijedio Mozzart. Tome se nadaju i u ovoj kompaniji iz koje poručuju da im je zadovoljstvo što podstiču sportiste na napredak i pobjede.

-Osim u timskim, često podržavamo sportiste koji se takmiče u individualnim sportovima. Svjesni smo da mnogi od njih često nemaju dovoljno dobre uslove za bavljenje svojim sportom, pa se trudimo da im pomognemo da prevaziđu te prepreke i ostvare svoje snove- kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Iz Mozzarta dodaju da je cilj podrške sportistima unapređenje stanja u domaćem sportu, ali i podsticanje mladih da počnu da treniraju, takmiče se i osvajaju titule. Upravo ka tom cilju teži i Nikola Drobnjak koji, kao specijalni pedagog-defektolog, radisa djecom.