Meridianbet: Apsolutna dominacija najvećih kvota u svemiru! Tipuje se na Atalantu 1,85, Čelzi 1.75, Sevilja 1.60!

Meridian zagarantovano ima najveće kvote za Premijer ligu, Coppa Italia i Copa del Rey!

5
Meridianbet: Apsolutna dominacija najvećih kvota u svemiru! Tipuje se na Atalantu 1,85, Čelzi 1.75, Sevilja 1.60!

Srijeda je definitivno dan kad se igra ne propušta. Srijedom si profitirao i prije nego što si odigrao tiket. Kako ne rizikovati ništa i napraviti instant profit?

Stvar je jako jednostavna, jer samo u Meridianu sve uplate srijedom su bustovane sa nevjerovatnih 20%, tako da instant profit, čeka te samo u sportskoj kladionici Meridian! A, ukoliko, želiš da uzmeš POKLON OD 20 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE, sve što je potrebno, jeste da se samo registruješ!

Šta se to danas obavezno tipuje?

Premijer liga Engleske, uvijek se smatrala za najatraktivniju fudbalsku ligu. Bomba okršaj dana je tekma: Everton – Lester. Lester je na trećem mjestu sa 38 bodova, dok je Everton sa 6 bodova manje na sedmom mjestu. Tekma od koje se mnogo očekuje, golova sigurno neće da fali, tako da kombinacija igre 2&3+ sa KVOTOM OD 4.70, zvuči kao prava fantazija!

Čelzi – Vulvs tekma je koja danas sigurno ide na tiket. Ekipa sa „Stamford Bridž“ stadiona, ozbiljno mora da se trgne , te da upiše tri boda, ukoliko planira da se uključi u trku na vrhu tabele. Danas je idealna šansa da se tri boda Čelzija na domaćem terenu, naplate sa najvećom kvotom u svemiru za KEC 1.75!

Ni kombinacija 1&3+ za kvotu od 2.95 nije ni malo naivna!
Tekma koja je danas „obaveza na tiketu“ je okršaj Kupa Italije: Atalanta – Lacio. Četvrtina finala je, igra se na nokaut, a kvota je apsolutna fantazija.

Lacio u gostima ne može da se pohvali nekom maestralnom igrom, ali Atalanta je apsolutno dominanta na svom stadionu u Bergamu. Prethodnu tekmu su čak razbili vodećeg Milana sa 3:0, tako da Lacio kući sa brutalnom kvotom KEC 1.85 je obavezan!
Copa del Rey, ili španski Kup Kralja, uvijek je poseban specijal za sve fanove fudbala.

Okršaj dana je: Sevilja – Valensija. Sevilja jako dobro igra ove sezone, te je u ligi na 4. mjestu, dok Valensija ove sezone nikako nije na onom nivou koji se od njih očekuje. Sevilja ima kući vezane 3 pobjede, te uvijek su bili dominantna domaćinska ekipa, tako da KEC OD 1.60 zvuči kao neki poklon.

Neka omjer uvijek bude na tvojoj strani, jer zna se da je samo Meridian – kuća najvećih kvota u svemiru!

*kvote su podložne promjenama

5 KOMENTARI

  1. Cuj Lester 23+ 4.7 kvota, pa bokte to je realno i da ce doci . Lester je bolji dosta i igrat ce napadački. Dva gola ce dati sigurno, eto nek i Everton da jedan. ..kvota je stvarno top

Comments are closed.