Zaplijenjene tri puške i municija zbog krivolova (FOTO)

Zaplijenjeno je ilegalno oružje u akciji pripadnika Policijske uprave Zvornik. U nastavku prenosimo saopštenje pristiglo iz Policijske uprave Zvornik.

0
Zaplijenjene tri puške i municija zbog krivolova (FOTO)
FOTO: PU Zvornik

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica su, postupajući po prijavi da se na području Srebrenice vrši nedozvoljen lov, operativnim radom na terenu, došli do saznanja da se u mjestu Grujičići, opština Srebrenica, u objektima koji su vlasništvo lica I.A. iz Srebrenice, nalazi određena količina oružja i municije.

Prilikom pretresa stambenog i drugih objekata koje koristi osumnjičeni, policijski službenici su pronašli i privremeno oduzeli poluautomatsku pušku PAP, vojni karabin, ručno prepravljenu malokalibarsku pušku i određenu količinu municije.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj za krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.