Hodao ulicom sa puškom u ruci, potom ušao u kafanu i prijetio

Policajci iz Šekovića uhapsili su lice koje je u ovom mjestu nosilo pušku ulicom, a potom upalo u kafanu i prijetilo jednom od prisutnih. Detaljnije o hapšenju u nastavu pročitajte u pristiglom saopštenju iz Policijske uprave Zvornik

2
Hapšenje u Loznici zbog napada nožem
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Šekovići, lišili su slobode lice M.M. iz Šekovića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Naime, policijski službenici PS Šekovići, 27.01.2021. godine, prilikom obavljanja poslova i zadataka iz svoje nadležnosti, uočili su lice M.M. kako ulazi u ugostiteljski objekat u Ulici palih boraca, opština Šekovići, noseći u ruci lovačku pušku.

Policijski službenici su odmah postupili i lišili slobode M.M. koji je tom prilikom upućivao prijetnje oštećenom koji se nalazio u ugostiteljskom objektu. Od osumnjičenog je privremeno oduzeto vatreno oružje.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu. U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

2 KOMENTARI

Comments are closed.