Vratimo Darisu Bećiroviću sluh, priključite se apelu humanitarne organizacije “Help Others”

U toku je akcija prikupljanja pomoći za mališana Darisa Bećirovića iz Sarajeva kako bi uradio operaciju i vratio izgubljeni sluh. Humanitarna organizacija "Help Others" iz Salzburga i ovaj put se aktivno uključila u ovu akciju i pokrenula apel. Podsjećamo Daris Becirovic je mali četverogodišnjak koji ima samo jednu želju, a to je da ponovo čuje glasove kojima se mi svakodnevno radujemo. Za to mu je potrebna naša pomoć. Trenutno je s roditeljima u Sarajevu , gdje se vrše pripreme i pregledi, i čeka da uz našu pomoć otputuje u tursku na operaciju.

0
Prikupljen potreban novac za operaciju dječaka Darisa Bećirevića, uskoro putuje za Tursku kako bi povratio izgubljeni sluh
FOTO: Arhiv
Svi koji žele pomoći malom Darisu od danas mogu donirati preko humanitarnog broja “”17022”” sa svakim pozivom donirate 2KM.
Podsjećamo da je za operaiju potrebno 40.000 €.
Iz Help Others su putem svoje facebook stranice poručili:
Draga braćo i sestre, cijenjeni donatori, ovom prilikom vas pozivamo, da svi zajedno učestvujemo u ovom velikom hajru i sebi inšhallah osiguramo nagrade na ovom i budućem svijetu.
Za svakog insana je dijete veliki dar od Boga, amanet koji čuva i štiti čak i više od samog sebe. Insan se muči da na sve načine i u svojim granicama mogućnosti omogući dijetetu što bolje dijetinstvo i sto bolji život. Kad je insan iskušan nekom nevoljom svoga dijeteta, onda pokušava na sve načine da tu kušnju odstrani, ali nekad je to zbog nedostatka financijskih sredstava nemoguće.
Vaše donacije i uplate možete poslati preko PayPal računa ili žiroračuna pod odznakom “DARIS”
Uplate EU:
Help Others
IBAN:AT96 2040 4000 4255 0871
BIC:SBGSAT2SXXX
SPARKASSE SALZBURG
Uplate za one koji posjeduju Paypal mogu to uradi klikom na link ispod: