Pomoć u prehrambeno-higijenskim paketima stigla do stanovnika Borića i Selišta u Bratuncu, zahvaljujući akitivistima organizacije “Help “Others” (VIDEO)

Aktivisti humanitarne organizacije "Help Others" - Salzburg ovog petka 29.januara su po veoma hladnom vremenu i nepristupačnim putevima posjetili naselje Borići i Selišta na prostoru opštine Bratunac.

0
Pomoć u prehrambeno-higijenskim paketima stigla do stanovnika Borića i Selišta u Bratuncu, zahvaljujući akitivistima organizacije
Prilikom posjete uz toplu riječ i osmijehe izvršena je podjela prehrambeno – higijenskih paketa uz vreću brašna i krompira.
Njihova zahvalnost na posjeti i hediji-poklonu koju smo uručili je najveća nagrada za sve Vas koji pomažete rad humanitarne organizacije “Help Others” – Salzburg. Ne sjećaju se kad ih je neko posjetio, a posebno po ovakvom teškom vremenu i minusu… Saopštili su iz organizacije “Help Others” iz Salzburga.
Kako je to izgledalo ovog petka u naseljima Selišta i Borići na području opštine Bratunac pogledajte u video prilogu ove organizacije.

Podržite rad i aktivnosti Help Others organizacije…
U koliko vi želite podržati ovu akciju to možete učiniti na sledeći način.
Vaše donacije i uplate možete poslati preko PayPal računa ili žiro-računa uz naznaku “PAKETI ZA SOCIJALNO UGROŽENE “
Uplate EU:
Help Others
IBAN:AT96 2040 4000 4255 0871
BIC:SBGSAT2SXXX
SPARKASSE SALZBURG
Uplate za one koji posjeduju Paypal: