Akcija nabavke profesionalnih usisivača za džamije putem apela humanitarne organizacije “Help Others”

Apel za nabavku modernih i savremenih usisivača za džamije širom BiH stalno je otvoren kod organizacije Help Others iz Salzburga. Vaše je da izrazite želju kojoj džamiji želite uputit poklon, a sve ostalo uradit će organizhacija Help Others i to odmah po uplati potrebnih sredstavaza nabavku jednog modernog usisivača.

0
Akcija nabavke profesionalnih usisivača za džamije putem apela humanitarne organizacije
Volonteri HO “Help Others” Salzburg u sklopu svojih redovnih aktivnosti posjetili su danas džemat Sibovac-Omeragići Medžlis islamske zajednice Gradačac.
Kao i u ranijim akcijama na ovim prostorima, dočekao ih je imam  u džamiji u Sibovcu Elvedin ef. Kavazović. Ovom prilikom je efendiji Kavazoviću za nesebičnu pomoć i dobru saradnju u ranijem periodu od strane HO “Help Others” uručen profesionalni usisivač. Kroz ranije razgovore, volonteri su uvidjeli da je za takvim usisivačem postojala potreba u ovom džematu.
Akcija nabavke profesionalnih usisivača za džamije putem apela humanitarne organizacije "Help Others"
Ukoliko i vi želite donirati ovakav usisivač, koji košta 260€, nekom džematu po vašoj želji, možete kontaktirati putem fb računa Dževad Islamović klikom ovdje ili preko facebook stranice HO “Help Others” Salzburg klikom ovdje.
Da bi vidjeli kako je to izgledalo u Gradačcu kliknite na link ispod.
Vaše uplate možete poslati preko PayPal ili žiroračuna.
Uplate EU:
Help Others
IBAN:AT96 2040 4000 4255 0871
BIC:SBGSAT2SXXX
SPARKASSE SALZBURG
Uplate za one koji posjeduju Paypal: