Auto-kuća “Munja” Caparde salon nastao kao spoj tradicije i kvaliteta za najkompletniju uslugu u cijeloj regiji (FOTO+VIDEO)

Autoservis i salon automobila MUNJA se nalazi u Capardima, pored magistralnog puta Zvornik-Tuzla. Servis se nalazi u samom centru naselja Caparde koje pripadaju opštini Osmaci, servis je udaljen 14 kilometara od Zvornika i 9 kilometara m od Kalesije.

0

Auto kuća “Munja” dostigao je sami vrh u pružanju usluga servisiranja automobila u cijeloj regiji nakon dugog niza godina  rada. Kvalitet i kontinuitet u radu sa automobilima prenosi se sa generacije na generaciju u porodici Avdić.

Munever Avdić danas vodi savremeni, višefunkcionalni i moderni autosalon. Znanje o automobilima stekao je uglavnom radeći sa ocem Muhamedom kroz cijelo dijetinjstvo i mladost pomažući mu u njegovim mehaničarskim radovima. Muneveru danas uveliko pomaže njegov sin Amar, a rezultat porodične tradicije jeste kontinuirano proširenja usluga auto-kuće “Munja”.

Osim mehaničarskih usluga, auto-kuća “MUNJA” nudi brojne druge usluge; Šlep-služba, vulkanizer, autopraonica, punjenje klima, poliranje farova, zamjenu mjenjača…

U bilo koje doba dana ili noći, bilo kojeg godišnjeg doba, najsavremenija šlep služba na usluzi je klijentima auto-kuće “Munja”.

MUNJA nudi i usluge prodaje polovnih automobila po veoma povoljnim cijenama uz mogućnost zamjene.

Prodaja automobila je bila i prva djelanost preduzeća “MUNJA”, a zahvaljujući kontinuiranom kvalitetnom radu, preduzeće je steklo povjernje klijenata i započelo sa pružanjem ostalih usluga, te svakim danom širi mrežu klijenata, korisnika i partnera.

Osim prodaje, popravke i drugih usluga servisiranja automobila fizičkim licima, autoservis MUNJA nudi veoma povoljne cijene servisiranja automobila za pravna lica i kompanije, uz velike popuste tokom cijele godine.

Autoservis MUNJA je među prvim na ovom području koji je nabavio aparat za zavarivanje vjetrobranskog stakla/šoferšajbni. Auto-kuća Munja planira ponuditi i novu uslugu svojim klijentima, a o tome će korisnici biti pravovremeno informisani i putem portala Zvornicki.ba.

  • – Više informacija za sve vrste navedenih usluga možete dobiti na brojeve telefona;
    00 387 61 289 156
    00 387 56 332 132
  • – Novosti iz autoservisa MUNJA možete pratiti na Facebook stranici AUTO Servis “Munja”

Porodica Avdić poznata je i među ljubiteljima prirode kao veliki zaštitnici lovnih područja na prevoju Crni Vrh i opštine Osmaci. O porodici Avdić i njihovoj ljubavi prema lovu objavljivali smo tekstove na našem portalu i ranije.

Iskrene preporuke da posjetite u ovu modernu auto-kuću u mjestu Caparde, jedinstvenu po mnogo čemu i vrijednu vremena koje odvojite.