Popravljen kvar na plinovodu kod Zvornika, od ponedjeljka redovna nastava u svim školama Zvornika

Ovim su se stekli uslovi da se započne sa procedurom normalizacije u snabdijevanju prirodnim gasom, saopćeno je iz BH-gasa. Ovo u praksi znači da se u Zvorniku nastavlja nastava u svim školama gdje je bila prebačena na online zbog isključenja grijanja.

0
Popravljen kvar na plinovodu kod Zvornika, od ponedjeljka redovna nastava u svim školama Zvornika
FOTO: Ilustracija

BH-Gas je još u petak obavijestio građane da su prema informaciji iz Gas prometa Pale okončani radovi na sanaciji magistralnog gasovoda Šepak-Zvornik-Sarajevo.

Ovim su se stekli uslovi da se započne sa procedurom normalizacije u snabdijevanju prirodnim gasom i te aktivnosti tj. normalizacija u snabdijevanju prirodnim gasom za sve korisnike će trajati do subote 06. februara 2021. godine do 12 sati.

– Ovom prilikom još jednom se zahvaljujemo svim korisnicima prirodnog gasa što su ispoštovali zahtjeve BH-Gas, a posebno građanima/individualnim korisnicima koji su svoju potrošnju prilagodili nastaloj situaciji. Ujedno, korisnicima koji su koristili alternativno gorivo i koji su prihvatili ovaj vid snabdijevanja želimo, isto tako, uputiti riječi zahvalnosti – saopćeno je iz BH-Gasa.

Puna normalizacija snabdijevanja prirodnim gasom će biti tokom 06.02.2021. godine kada će svi korisnici moći koristiti potrebne količine prirodnog gasa. Sve ove aktivnosti će biti usaglašene sa korisnicima.