Prikupljen potreban novac za operaciju dječaka Darisa Bećirevića, uskoro putuje za Tursku kako bi povratio izgubljeni sluh

VAŽNO OBAVJEŠTENJE ZA JAVNOST Prikupljen potrebni novac za operaciju Darisa Bećirevića, saopšteno je iz Humanitarne organizacije "Help others" iz Salzburga koju vodi Džead Islamović porijeklom od Zvornika. U svom saopštenju sa radsnom vijesti iz Organizacije su saopštili: H.O."Help others"Salzburg za operaciju dječaka Darisa Bećirovića uplatili je 12.260€.

0
Prikupljen potreban novac za operaciju dječaka Darisa Bećirevića, uskoro putuje za Tursku kako bi povratio izgubljeni sluh
FOTO: Arhiv

Porodica je u toku akcije prikupila 12000€ sa prijateljima u Americi. Organizacije Pomzi ba. 21.000 EUR uplatila na račun klinike u Turskoj gdje je u narednim danima planiran operativni zahvat ugradnje kohlearnog implantata.

Kako smo ranije naveli, troipogodišnji Daris ima oštećenje sluha na oba uha, a da mu se stanje ne bi pogoršalo i stvorili dodatni problemi sa govorom, morali smo reagovati brzo!

Od srca se zahvaljujemo svima koji su dali svoj doprinos a posebno Pomozi ba.koji su nas podržali u ovoj akciji da naš Daris što prije otputuje na operaciju koja će mu značajno promijeniti život!

Darisu želimo uspješnu operaciju i brz oporavak 💖
…………………………………………………………….
Ukoliko i vi želite podržati naš rad vaše uplate možete poslati preko PayPal ili žiroračuna.
Uplate EU:
Help Others
IBAN:AT96 2040 4000 4255 0871
BIC:SBGSAT2SXXX
SPARKASSE SALZBURG

Uplate za one koji posjeduju Paypal: