Euroglom u posljednjim sekundama meča Jusuf Gazibegović donio tri vrijedna boda Šturmu u borbu za titulu prvaka (VIDEO)

Sapnjak Jusuf Gazibegović postigao svoj prvi gol u dresu Šturma i Bundesligi Austrije. Gol i to kakav gol u kakvom momentu, to rade samo najbolji...

0
Euroglom u posljednjim sekundama meča Jusuf Gazibegović donio tri vrijedna boda Šturmu u borbu za titulu prvaka (VIDEO)
Printscreen

Mladi Podrinjac Jusuf Gazibegović iz Sapne kod Zvornika postigao je eurogol u dresu Šturma iz Graca u Austriji. Uživajte u golu mladog Gazibegovića u video zapisu u nastavku teksta.

Podsjećamo da je Jusuf Gazibegović prošao sve omladinske selekcije reprezentacije BiH. Kroz nastupe u reprezentacije igrao je i dva Evropska prvenstva do 17 godina, kao i baraž za EURO U-19 selekcija.

Trenutno je reprezentativac selekcije BiH do 21 godinu, a možda je ovaj gol najbolja preporuka selektoru A reprezentacije za utakmice u martu.

Gazibegović je najstandardniji igrač Šturma i upisao je nastupe u svim utakmica u prvih 12 kola prvenstva Austrije. Šturm se ove sezone bori za titulu prvaka. Eurogol u posljednjim sekundama meča Gazibegović je svoj tim ostavio u trci za vodećim timom Red Bul Salzburg.

Prije početka fudbalske sezone u Austriji portal Zvornicki ba uradio je intervju sa ovim talentovanim fudbalerom koji možete pročitati klikom OVDJE.

Gazibegović je još jedan u nizu bisera talentovana djece iz Podrinja.