Rezervišite svoje sadnice za plastenik na vrijeme kod Jasne Gojčić u rasadniku PPG “Gojčić”

0
Rezervišite svoje sadnice za plastenik na vrijeme kod Jasne Gojčić u rasadniku PPG

Poljoprivredno gazdinstvo “Gojčić” iz mjesta Zates kod Kalesije krenulo je sa sjetvom za rasad u plastenicima. Iako vam se možda čini rano za ove radove, znajte da nije. Kako bi rasad bio spreman na vrijeme za sjetvu u plastenicima Gojčići su krenuli na vrijeme sa proizvodnjom. Zasijavanje visokorodnih hibridnih sjemena različitih poljoprivrednih kultura krenulo je u ovom poljoprivrednom gazdinstvo koje je preraslo u pravi porodični biznis.

Rezervišite svoje sadnice za plastenik na vrijeme kod Jasne Gojčić u rasadniku PPG "Gojčić"

Kako bi na vrijeme imali svoje željene sadnice i sortu koju želite uzgajati u vašem plasteniku, kontaktirajte Gojčiće što prije. Kontakt možete ostvariti i preko njihove facebook stranice klikom OVDJE! Ili putem telefona pozivom na brojeve +387 62 319 039 i +387 35 637 470 i zakupite na vrijeme sadnice koje želite uzgajati i ubirati njihov plod.

April je idealan za sadnju u plasteniku, najbolje sadnice i ove godine kod Jasne Gojčić u Kalesiji
Najkvalitetniji hibridi

Kvalitet sadnice iz rasadnika Gojčić u Kalesiji garantuje dugogodišnje iskustvo Jasne Gojčić koja se godinama uspješno bavi ovim poslom. Od plastenika koji je bio manji od stotinu kvadratnih metara, Gojčić su prošle godine premašili broj od 20 000 proizvedenih sadnica.

Primjer uspješne bosanske žene Jasna Gojčić proizvodi najkvalitetnije sadnice za plasteničku proizvodnju
Bračni par Gojčić za primjer Avdan i Jasna razvijaju porodični biznis

Ukoliko niste upoznati sa radom i tradicijom  rasadnika Gojčić pogledajte prvi tekst o njima objavljen na našem portalu prije 4 godine klikom OVDJE.

Rezervišite svoje sadnice za plastenik na vrijeme kod Jasne Gojčić u rasadniku PPG "Gojčić"

Pored sadnica kod Gojčića možete naručiti sezonsko povrće, sve vrsta salata za zimnicu, sosove, multivitaminske bombe i mnogo toga još zdravog i ukusnog.

Rezervišite svoje sadnice za plastenik na vrijeme kod Jasne Gojčić u rasadniku PPG "Gojčić"
Znak da ste stigli na pravu adresu