Ponovo kazne klubovima koji organizuju igre na sreću, prošle sedmice kažnjen klub u Osmacima

0
Kontrola priređivača igara na sreću u 16 opština i gradova, Zvornik neizostavan u ovakvim akcijama
FOTO: Ilustracija

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću su u okviru inspekcijskog nadzora radi otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću u Republici Srpskoj prošle sedmice izdali 12 prekršajnih naloga.

Nepravilnosti su utvrđene u Automat klubu Gejm kvin u Mrkonjić Gradu, ugostiteljskim objektima Okei Laktaši i Biblioteka Derventa, u poslovnoj jedinici Dragičević kompani – Osmaci, u kafe barovima Everest i Papilon Derventa, Merkato Modriča i Gondola Banjaluka, te ugostiteljskom objektu Kod Ismara – Prijedor i neregistrovanom ugostiteljskom objektu u Mokrom kod Pala.

Inspektori su od 8. do nedjelje, 14. februara, kontrolisali priređivače igara na sreću u Laktašima, Derventi, Prijedoru, Gradišci, Kozarskoj Dubici, Tesliću, Doboju, Modriči, Banjaluci, Palama, Sokocu, Mrkonjić Gradu, Bijeljini, Ugljeviku, Zvorniku, Osmacima i Vlasenici, saopšteno je iz ove uprave.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću, a podaci o kontrolama biće objavljivani na internet stranicama Republičke uprave za igre na sreću i Ministarstva finansija.