Dvoje djece i žena povrijeđeni prilikom sudara u Karakaju

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lica. Saobraćajna nezgoda dogodila se u Karakaju, a iz policije su o toj saobraćajnoj nezgodi saopštili.

0
Dvoje djece i žena povrijeđeni prilikom sudara u Karakaju

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lica.

-Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Karakaj, grad Zvornik, 21.02.2021. godine oko 13,45 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali I.I. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „VW Golf” i T.Đ. iz Bijeljine, koja je upravljala putničkim automobilom marke „VW Golf”.

U Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći se obratila T.Đ. i dva maloljetna lica koja su se nalazila s njom u vozilu. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik.

U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.