Policija uhapsila lice koje je oštetilo aparate za gorivo na benzinskoj pumpi u Glumini

Lišeno slobode lice koje se sumnjiči da je počinilo krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, naslov je jutros pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik.

1
Policija uhapsila lice koje je oštetilo aparate za gorivo na benzinskoj pumpi u Glumini
FOTO: Ilustracija

Miljan Bobar portparol Policijske uprave Zvornik saopštio jutros je javnosti rezultat brze i efikasne akcije pripadnika PU Zvornik. Bobar je o akciji većeg broja policajaca saopštio:

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, za manje od dva sata nakon prijave da je počinjeno krivično djelo, identifikovali su i lišili slobode lice N.T. iz Kalesije, osumnjičeno da je počinilo krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 25.02.2021. godine oko 06,00 časova, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, oštetilo aparate za točenje goriva na benzinskoj pumpi koja se nalazi u mjestu Glumina, grad Zvornik.

Odmah po saznanju da je izvršeno krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, policijski službenici PS Zvornik preduzeli su niz operativnih mjera i radnji koje su rezultirale brzim identifikovanjem i lišenjem slobode osumnjičenog.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog dostavi izvještaj za krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

1 komentar

Comments are closed.