Film o omladinskim klubovima Kalesija i Zvornik

Omladinski klub Kalesija u suradnji s Udruženjem mladih „TRIK“ u subotu 6.3.2021. godine organizuje prikazivanje filma o Omladinskim klubovima Kalesija i Zvornik. Prikazivanje filma će biti u prostorijama Medžlisa u Kalesiji sa početkom u 17 sati. Na aktivnost prikazivanja promotivnog filma mogu doći sva zainteresovana djeca i mladi, te se nadamo da će se ovoj aktivnosti odazvati veliki broj učesnika.

0
Film o omladinskim klubovima Kalesija i Zvornik

Nakon prikazivanja filma planirano je druženje uz društvene igre.
Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Također, Omladinski klub Kalesija u suradnji s Udruženjem mladih „TRIK“ u nedjelju 07.03.2021. godine organizuje ekološku radionicu koju će voditi profesor Muhamed Omerović predsjednik Ekološkog saveza Tuzlanskog kantona.Radionica će biti u prostorijama Medžlisa u Kalesiji sa početkom u 11h.Na radionicu mogu doći svi zainteresovani sa područja općine Kalesija