Dva maloljetnika ukrali automobil u centru grada, policija ih pronašla nakon deset minuta i uhapsila

Za manje od 10 minuta pronađen otuđeni putnički automobil naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik o krađi automobila koju su pokušali izvršiti dva maloljetnika u Bratuncu. U nastavku pročitajte pristigle informacije

1
Ukrao automobil u Pilici, bježeći od policije sletio u kanal, kradljivac uhapšen uz podršku žandarmerije
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, za manje od 10 minuta, pronašli su i identifikovali dvojicu maloljetnika koji se sumnjiče da su otuđili putnički automobil u Bratuncu.

Naime, Policijskoj stanici Bratunac, 07.03.2021. godine oko 22,10 časova, prijavljeno
je da je nepoznato lice ili više njih, otuđilo putnički automobil marke „Opel“, koji je bio
parkiran u Ulici 17. aprila, opština Bratunac. Po prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Bratunac, koji su operativnim radom na terenu, za manje od 10 minuta nakon prijave, u Križevačkoj ulici, opština Bratunac, pronašli i zaustavili putnički automobil marke „Opel“, kojim je upravljao maloljetnik, dok je drugi napustio vozilo neposredno prije zaustavljanja i udaljio se u nepoznatom pravcu.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Krađa“.

1 komentar

Comments are closed.